Fethiye Daily Excursions

In Fethiye many world famous activities and tours take place. These tours and activities are the main jeep safari boat trips and activities as well as the world famous Babadag paragliding. jeep safari tour continues to serve you with the best experience that we have been experiencing for years. The first stop of the Jeep safari tour is Tlos, one of the 4 cities of Tlos Likyalılar, and Buram Buram is a history stink. Tilos, 'after a short photo break Turkey's Best Figure hedged have Natural Park Someone with Yakaparkd A Brief Break From then Turkey's most of the long canyon someone with Saklikent Canyon of the Visiting We Saklikent Canyon Natural your water thirstily can drink Saklıkent real juice tadabilirsiniz.sonra beside the river hearty from a Buffet Lunch after clearing dead bacteria in your mud vücütu you can take your entire vücütu're Being the mud bath you have a Floor More gençleştiriyor.sonra in which the longest beach in Turkey Patara Beach at 2 hours after rest and a swim you have safely to where you stay again we are leaving it back. And we are saying goodbye to you

Bir Diğer Aktivitelerden Birisi Olan Fethiye Tekne Turları Fethiye tekne turu 2 güzergahdan gerçekleştiliyor bu güzergahlar Fethiye 12 adalar tekne turu Ve Ölüdeniz Kelebekler Vadisi Tekne Turu Olarak Adlandırılıyor Fethiye 12 Adalar tekne turu:

12 adalar tekne turunda 6 adada yüzme molası veriyoruz bu adalar:Kızıl Ada, Tavşan Adası, Akvaryum Koyu, Tarzan Adası, Katrancık Adası Ve Son olarakda yassıcalar Adasını Ziyaret Ediyor açık büfe öğle yemeğininde dahil olduğu Fethiye 12 Adalar Tekne Turu Bu Şekilde Gerçekleştiriliyor. 

Ölüdeniz Tekne Turu İçin Sizleri Konaklama Yerlerinizden Saat 09:30 da Alıyoruz 6 Koyu Ziyaret edeceğimiz Ölüdeniz Tekne Turunda Açık Büfe Öğle yemeği ve transfer ücrete dahildir. Ziyaret ettiğimiz ada ve koylar ise:Kelebekler Vadisi, Mavi Mağara, Akvaryum Koyu,Soğuk Su,St. Nicholas Adası Ve Son Olarakda Deve Plajı Ölüdeniz tekne turununda Fethiye 12 adalar tekne turundan farkıda budur.

Babadağ Yamaç Paraşütü İse Dünyanın En Ünlü Aktivitelerinden Birisidir. 1900,1800 ve 1800 Metrelik 3 Parkurdan oluşan Babadağ Yamaç Paraşütü Dünlaca Ünlü Bir Aktivitedir Dz Yolda Yürümeden Daha Güvenli Olan Bu AKtiviteyi Yıllardır Hiçbir Kaza görmeden gerçekleştirdik gerçekleştirmeye devam ediyoruz.